Author: admin

antenna_dajti
Who Is Afraid of a Sardine Can?

The Department of Eagles is happy to announce the residency of artistic researchers Giulia Morucchio and Irene Rossini on the different home-made devices he alter radio and television receptivity during the communist period. “To disobey in order to take action is the byword of all creative...

11086859_10206382768436037_1160057380_o
Presentation of the Albanian Lapidar Survey @ Tulla, March 26, 2015

Në vazhdën e prezantimeve të librave, autorëve, artistëve dhe nismave të shoqërisë civile jemi të lumtur të kemi të ftuar “Departamentin e Shqiponjave” për një prezantim të Hulumtimit mbi Lapidarët e Shqipërisë të enjten dt 26 mars, në ora 19:00. Prezantimi do të mbahet nga...

 • workers-flyer-front
 • workers-flyer-front-EN
Announcing “Workers Leaving the Studio. Looking Away from Socialist Realism”

[gallery ids="3528,3527"] (English below) “PUNËTORËT DALIN NGA STUDIOJA. DUKE MOS PARË MË REALIZMIN SOCIALIST” 27 shkurt – 5 prill 2015 Më 27 shkurt 2015, ora 18.00, Galeria Kombëtare e Arteve dhe Departamenti i Shqiponjave kanë kënaqësinë e veçantë të hapin për publikun në sallën e ekspozitave të përkohshme ekspozitën...

 • DSCF8204
 • DSCF8206
 • DSCF8209
 • DSCF8212
Book Presentation “Uninspired Architecture” @ Dryphoto

[gallery ids="3332,3333,3334,3335"] The book presentation of Marco Mazzi's Uninspired Architecture, with Marco Mazzi and Emanuele Porcinai, curated by Vittoria Ciolini at Dryphoto Artecontemporanea, Prato, September 11, 2014. Photography by Andrea Abati. ...

 • Picture 035
 • Picture 038
 • Picture 045
 • Picture 062
 • Picture 069
 • Picture 086
 • Picture 098
 • Picture 139
 • Picture 141
 • Picture 165
 • Picture 171
Exhibition Opening “Unstraight Alliance Art Residency 2014″ @ Zeta Galeri

[gallery ids="3338,3339,3340,3341,3342,3343,3344,3345,3346,3347,3348"] Opening of the exhibition "Unstraight Alliance Art Residency 2014" at Zeta Galeri, Tirana on September 2, 2014, featuring Jepi me gojë by Kosovar performance collective HAVEIT and Koncert në vitin 2014 by Swedish artist Conny Karlsson Lundgren. Photography by Xheni Alushi....