Armando Lulaj Tag

  • workers-flyer-front
  • workers-flyer-front-EN
Announcing “Workers Leaving the Studio. Looking Away from Socialist Realism”

[gallery ids="3528,3527"] (English below) “PUNËTORËT DALIN NGA STUDIOJA. DUKE MOS PARË MË REALIZMIN SOCIALIST” 27 shkurt – 5 prill 2015 Më 27 shkurt 2015, ora 18.00, Galeria Kombëtare e Arteve dhe Departamenti i Shqiponjave kanë kënaqësinë e veçantë të hapin për publikun në sallën e ekspozitave të përkohshme ekspozitën...

"NEVER," 2012 (c) Armando Lulaj
Interview with Armando Lulaj

Armando Lulaj is one of the artists participating in the exhibition “Uninspired Architecture: Public Space and Public Memory in Albania.” His work “NEVER” (2012) consists of the video documentation of an intervention on Mount Shpirag overlooking the southern city of Berat, switching the first two...