Jonas Staal Tag

  • workers-flyer-front
  • workers-flyer-front-EN
Announcing “Workers Leaving the Studio. Looking Away from Socialist Realism”

[gallery ids="3528,3527"] (English below) “PUNËTORËT DALIN NGA STUDIOJA. DUKE MOS PARË MË REALIZMIN SOCIALIST” 27 shkurt – 5 prill 2015 Më 27 shkurt 2015, ora 18.00, Galeria Kombëtare e Arteve dhe Departamenti i Shqiponjave kanë kënaqësinë e veçantë të hapin për publikun në sallën e ekspozitave të përkohshme ekspozitën...