Tulla Tag

11086859_10206382768436037_1160057380_o
Presentation of the Albanian Lapidar Survey @ Tulla, March 26, 2015

Në vazhdën e prezantimeve të librave, autorëve, artistëve dhe nismave të shoqërisë civile jemi të lumtur të kemi të ftuar “Departamentin e Shqiponjave” për një prezantim të Hulumtimit mbi Lapidarët e Shqipërisë të enjten dt 26 mars, në ora 19:00. Prezantimi do të mbahet nga...